Online voorstellingen

Corona-proof voorstellingen bekijken

Er zijn situaties te bedenken waarbij je graag een superleuke kerstvoorstelling op jouw locatie zou willen hebben, maar dat het simpelweg niet haalbaar is vanwege bijvoorbeeld covid-19 (of een andere reden). Alhoewel wij geheel corona-proof kunnen spelen, hebben we nu ook streaming mogelijkheden: digitaal kersttheater!

Digitaal kersttheater op jouw locatie

Wij spelen onze kerstvoorstelling in onze studio. Precies dezelfde kerstshow als die je normaal gesproken op jouw locatie zou krijgen. De kerstshow is, via een geheime link, voor jullie te bekijken. Zo kunnen de verschillende groepen op de basisschool in hun eigen klas via het digibord, tv of computer de kerstvoorstelling bekijken. Zelfs tijdens het kerstfeest in de avond. Instellingen en bedrijven kunnen de link verspreiden onder hun werknemers of locaties. Overal waar een internetverbinding is kan de leuke en sfeervolle kerstvoorstelling worden bekeken.

Interactie en natuurlijk gewoon live

Onze kerstvoorstellingen zijn realtime (live), en wordt speciaal voor jullie gespeeld. Er kijkt niemand anders mee. Als je wil kunnen de toeschouwers reageren met geluid en/of bewegingen zoals zwaaien en knikken. Hierdoor blijven onze leuke kerstvoorstellingen interactief.

Glashelder en haarscherp

Dankzij onze hypermoderne 4k camera en zeer goede microfoons zijn we haarfijn te zien en spat zuiver te beluisteren.

Benodigdheden

Natuurlijk een computer met internetverbinding. Ook een (gratis) streamingsoftwareprogramma zoals Zoom, Google hangouts of Skype.

We maken het nóg gemakkelijker!

Geen handige computervrouw of man bij de hand? Of geen zin in de software? Geen probleem! We kunnen ook via YouTube een live of ‘semi’-live voorstelling verzorgen. Zeer eenvoudig en plezier gegarandeerd!

Inbegrepen: video hulp

Lukt er iets niet? Je krijgt een instructie video waarop eenvoudig wordt uitgelegd hoe één en ander werkt. Je kunt zo ruim van te voren helemaal klaar staan voor de vlekkeloze voorstelling.